Разпродажба

25.06лв.

LCR съпротивление esr метър Mega328 цифров комбиниран транзистор тестер за диоди Триод индуктор капацитивен резистор MOS / PNP/NPN + тест скоба

Добавяне на отзив

Описание: Характеристики:

Тестер използва перезаряжаемую литиевую батерия 3,7 в (модел на батерията: 14500), захранвани от преносими дизайн, но можете да използвате контакта T-MINIUSB за зареждане на батерията и захранване на системата в продължение на дълго време при вътрешния се използва по-икономично и удобно, което премахва необходимостта винаги да замени батерията икономично да влезе!

една ключова операция за измерване, автоматично времезакъснение на изключване на захранването. Ток на прекъсване е само 20на, поддръжка на батерията.

Автоматично откриване на PNP и NPN биполярни транзистори, N, P-канален МОП-транзистори, JFET bobi fifi, диоди, две диоди,тиристоров, резистори, кондензатори, индуктивностей. Автоматично откриване на пин-кода за откриване.

измерване на коефициента на усилване на ток (B) биполярни транзистора и напрежение на включване эмиттерного преход (Uf). Коефициент на усилване на транзистора Дарлингтън може да се определи по-висок пороговому стрес и високо протичането на ток.

може да открие биполярно транзистори и вътрешни защитни диоди МОП-транзистори и се появи на екран.

измерване на прага на напрежение и капацитет на затвора МОП-транзистор.

Подкрепете два измерване на съпротивление, капацитет може да се измери. Ако потенциометър коригира до своя край, тогава тестер не може да се различи средата и края на Сондата.

резолюция на измерване на съпротивление е 0,1 Ома максимална стойност на измерване-50m ом.

диапазон на измерване на капацитета от 25пф до 100мф (на 100 000 ICF). Разделителна способност до 1 PF, диапазон на измерване на индуктивност 0,01 МЗ-20Н, в противен случай той ще се появи като резистор, съпротивление на индуктивност за постоянен ток, по-висок, отколкото ако Европа 2100 също се показва като резистор.

той може да открие 2UF по-горе кондензатора еквивалент на устойчивост (съпротивление esr), резолюция 0,01 ом. Тази функция е много важна за определяне на производителността на кондензатора.

той може да показва знаци на две диоди в правилната посока, а също така показва спад директно напрежение.

Led откриване на падане директно напрежение на диод-висока, отколкото обикновено. Двойна светодиоди, открити като двоен диод. Едновременното откриване на светодиода ще започне да мига.

време за всеки тест е около две секунди, само на измерване голям капацитет и индуктивност да отнеме много време.

Редакция:

Къси три тестови страна, в теста, на екрана се показва стъпка на корекция. Когато бъдете подканени за изключване на късо в края на времето за калибриране три теста ще продължи, когато бъдете подканени за 1-3 крак достъп до конденсатору 100nF с течение на времето достъп до дистрибуция и след корекция на кондензаторите 1uf програмата автоматично ще премине към следващата стъпка. Корекция до края на рестартира, за да завърши на корекция.

Основни параметри и използване на:

1 Използване на микроконтролер ATmega8, ATmega168 или ATmega328.

2 2x16 характер на LCD резултати.

3 управление с един бутон, автоматично изключване на захранването.

4 ток на прекъсване на общо 20на, поддръжка на батерията.

5 евтина версия без кристал, автоматично изключване на захранването. 1.05 k версия на софтуера ATmega168 или ATmega328 в режим на заспиване, когато няма измервания за намаляване на консумацията на енергия.

6 автоматично откриване на PNP и NPN биполярни транзистора, N, P-канален MOSFET, JFET, диоди, двоен диод, тиристор SCR.

Етикети: м СОЭ, м СОЭ mega328, npn pnp, Евтини м СОЭ, Високо качество на съпротивление esr метър mega328, Китай npn pnp доставчици
Размер На Опаковката 5cm x 5cm x 1cm (1.97in x 1.97in x 0.39in)
Тегло На Опаковката 0.01kg (0.02lb.)
Тип На Блока парче
Работна Температура Стандарт
Мощност На Разсейване w
Номер На Модела чисто нов
Състояние НОВО
Тип Регулатор На Напрежение
Приложение ic

Напишете отзив

Свързани продукти