Разпродажба

93.76лв.

117.20лв.

Ръкоделие за бродерия занаят САМ памучни конци DMC-подсчитанные комплекти на кръстат бод 14 ct живопис с маслени бои-разходка в Париж

Добавяне на отзив

Моля, внимателно прочетете цялата страница, преди закупуване! Бод: Брои Кръст Бод заглавие: A walk in Paris By: The M&W E-commerce, Inc. шевове: 250w x 350h размер: 18" x 25" (45,4 x 63,5 cm) цвят: 89 (нанесено на картата за DMC floss); използва твърди цветове на спиралата, всички шевове са пълни бода. Няма половинных шевове или задните шевове. Това е нов и неоткрытый пълен набор от счетных крестовин под името " Разходка в Париж." В този комплект са включени: бял цвят на 14 count AIDA x-stitch fabric, е черно-бяла PDF-диаграма на фигура със символи, цветовата палитра на направления и разделител нишки с предварително отсортированной 6-нитной памучна бродерия на конци, игла и пълни и английски инструкции ~ всичко, което ви е необходимо за завършването на този проект кръстат бод!

Това бродерия на кръстат бод завърши шоуто. В нашия магазин Taobao в последните години се продава хиляда и комплекти за бродерия на кръстат бод, които някои клиенти, които ни изпратиха своите готови за работа чрез интернет, това е само част от него.

1. Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

2.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

3. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса вие вашата страна. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

1.ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

2.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

3. купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

1.Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

2.Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.

3. преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

Етикети: подсчитанные комплекти на кръстат бод, 14 карата, комплекти за бродерия на кръстат бод, Евтини подсчитанные комплекти на кръстат бод, Високо качество на 14 карата, Китай кръстат бод комплекти доставчици
Тегло На Опаковката 0.45kg (0.99lb.)
Тип На Блока Комплект
Размер На Опаковката 30cm x 23cm x 5cm (11.81in x 9.06in x 1.97in)
Рамка No
Вид На Модела Портрет
Кръст бод плат CT номер 14CT
Материал 100% памук
Начин На Опаковане На Платното Сгънати
Воспользуйся Предмети От Първа Необходимост За Дома / Декорация
Конци Памук
търговска марка Ankicoleman Designs
Тип Пакет
Стил Европа
Външната Опаковка Чанта PVC

Напишете отзив

Свързани продукти