Разпродажба

381.31лв.

419.02лв.

Lintratek 73dBi AGC MGC GSM900 3g2100 двойна лента повторител на сигнала 3G W-CDMA UMTS 2100 Mhz + GSM 900 Mhz усилвател на сигнала на мобилния телефон#

Добавяне на отзив

Lintratek 70dBi AGC MGC GSM900 3g2100 двойна лента повторител на сигнала 3G W-CDMA UMTS 2100 Mhz + GSM 900 Mhz усилватели на сигнала на мобилния телефон

1. изходна мощност:23 dbm усилване: 73 db

2. Работа за GSM, WCDMA ,GSM900 +UMTS2100, GSM 3G сигнал

3. покритие: капак на около 500-1000sqm без бариера.

4. работна температура:от -10 градуса до 55 градуса

5. Новост ! 73dBi LCD, GSM 3G двойна лента повторител на сигнала

6.няма смущения за базова станция, отваряне на оригиналната система и базовата станция не е необходимо регулиране на параметрите.

7. висока линейна конструкция, функция AGC MGC, регулира увеличение свободно.

8. съживете мобилен сигнал,повече не изхвърли разговори,повече не го приемайте лош прием,

9. осигурете окончателно решение във всяка област, където сигналът е слаб или не е на разположение, например.висока сграда, селски, мазе, подземен EST.

Стъпки За Инсталиране:

1. външна антена (използвайте Яги/log-периодичната антена) приема сигнал от паник-бесилка.

2. след това изпраща сигнал към ретранслатори, чрез кабел .

3. ретранслатор приема и подобрява сигнала.

4.След това тънък сигнал постъпва в вътрешна антена(панельную /потолочную антена), а след това изпраща сигнал по кабел на вашия мобилен телефон.

Забележка: продукта не включва кабел, външна антена, с вътрешна антена, трябва да закупите допълнително.

Стоки се изпращат само след потвърждение на плащането(те обикновено се изпращат в рамките на 48 часа). Ние просто изпращаме стоката по правилния адрес, в зависимост от данните за вашата поръчка ,преди да направите поръчка, моля, напишете своя съответния адрес. След 45 дни (очаквайте Бразилия) ако все още не сте получили пратката, моля, свържете се с нас преди акте, моля, дайте ни шанс да се провери причината и да решат проблема. Всички стоки, които на два пъти сме се провери, преди да го изпратите, за да сте сигурни, че те могат да работят и в добро състояние.

Всички устройства имат двугодишна гаранция от нашия магазин. Всички проблеми с продукта, моля, покажете ни видео или някои снимки на вашите пълна инсталация, ние ще ви помолим на нашия техника провери и да ви помогне. Моля, не отваряйте спор и не оставяйте отрицателен fe edback, преди да се свържете с нас. Ние ценим нашите cu stomers, както и нашата обратна връзка prof ile.

Моля, свържете се с нас чрез центъра за съобщения, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа (с изключение на почивните дни и празници в Китай). За по-нататъшното най-доброто обслужване към вас, когато имате проблем с продукт, моля, не забравяйте да ни покаже видео или някои снимки на вашите пълна инсталация. Това е много важно. Ние ще отговорим на всички съобщения колкото се може по-бързо, благодарим предварително за търпението.

Ние приемаме всички начини на плащане, изброени на компанията ModerenOferta.news. Ние не носим отговорност за всякакви ДДС или митнически такси. Трябва ли да плащам данъци върху вноса или не, в зависимост от политиката на страната си. Ако не можете да приемете, моля ви, не купувайте.

Етикети: повторител на сигнала, ретранслатор 3g, усилвател на сигнала, Евтини повторител на сигнала, Висококачествен ретранслатор 3g, Китай доставчици усилватели на сигнала
Тип На Блока парче
Размер На Опаковката 38cm x 35cm x 25cm (14.96in x 13.78in x 9.84in)
Тегло На Опаковката 4.2kg (9.26lb.)
покритие скрийте около 1000квм без бариера
Честота повишаване на линия
Да 73dbi
търговска марка линтратек
източник на захранване AC
Изходна Мощност 23 dbm
Номер На Модела KW23F-GW
Характеристика С AGC / MGC и LCD дисплей
Радиочестотни конектор N жена
Консумация на енергия по-малко от 20 Вата
LCD дисплей Може да се покаже на печалбата в реално време
система GSM+3G (900 Mhz и 2100 Mhz)

Напишете отзив

Свързани продукти