Разпродажба

14.12лв.

26.64лв.

WEST BIKING оригинален дизайн МТБ пътен под наем слушалка покриване на открит водоустойчив с функция хронометър алуминиева сплав слушалки Wacth

Добавяне на отзив

Наименование на продукта: WEST BIKING Original Design МТБ Road Bicycle Headset Cap Outdoor Waterproof With Stopwatch Function Aluminum Alloy Headset Wacth

Определяне на времето за описание на велосипед купата набор от електронни часа

1. хронометър:

За да натиснете буквата А, дигитален хронометър мига.Кликнете върху буквата С, и тя автоматично настроится на "0".

2. Регулиране На Времето:

За да натиснете буквата А два пъти, цифри часа мигат,а да натиснете буквата С ,регулиране на правилното време у дома,след това натиснете буква А ,мигат цифрите минути,а за да натиснете буквата С, регулиране на правилното минутно време.Продължавайте да натискате буквата А и enter, за да конфигурирате устата, цифри месеца мига, докато натиснете буквата С, за да настроите правилния месец.Продължавайте да натискате буквата А, и въведете, за да настроите датата, цифри от датата на мига и натиснете буква С, настройте правилната дата, най-накрая, натиснете буквата А, за да потвърдите и се върнете към интерфейса на електронни часовници.

Бележки:

1. Натиснете буква B, равна на A, и эксплуатируемую в съответствие с посочените по-горе стъпки.

2. Натиснете буквата С, за да видите датата.

3. горните стъпки могат да бъдат с остър предмет, за да натиснете върху него (например: молив, химикалка писалка...)

Плащане

Ние приемаме следните плащания: кредитна карта, Набирателни(Alipay), Beloto, MoneyBookers, West Union, т/Т, и т.н. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI и др)

Доставка

(Стълб кит, стълб Singpore, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, etc)

В магазина Ledong поръчка ще бъде доставена в рамките на 1-4 работни дни от момента на завършване на плащане, без да включва почивните дни и други празнични дни.

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Коментари

Моля, оставете положителен отзив 5 звезди, ако сте доволни от нашите подразделения и услуги. Вашето удовлетворение и положителни отзиви наистина много важни за нас, Yopoon Company, Китай.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: делото слушалки, капачка на велосипед слушалки, слушалки за наем път, Евтина покриване на слушалки, Делото шлемофона наем с високо качество, Китай пътен под наем слушалка доставчици
Тип На Блока парче
Тегло На Опаковката 0.075kg (0.17lb.)
Размер На Опаковката 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)
Материал Алуминиева сплав
Диаметър На Отвора 20 mm
Тегло 0.02kg
Височина 12mm
Външен диаметър 33,6 мм
Номер На Модела YP0702028
цвят на продукта Червен, Черен, Син, Жълт Цвят
Велосипедна слушалки wacth характеристики водоустойчив, удароустойчив,с хронометър функция
Размер 33.6mm
Използването на продукта за МТВ, пътен байк, Велосипед с фиксирана предаването
търговска марка Западен Под Наем

Напишете отзив

Свързани продукти