Разпродажба

120.64лв.

100шт луксозен Diamond цвете във формата на plsatic 5 грама малка банка, 5 г от малки пластмасови козметични контейнери, проба козметични кутии за продажба

Добавяне на отзив

5 г

диаметър около 41 мм, височина 32 мм Тегло: Тегло на опаковката около 22 грама материал: акрил капацитет от около 5 мл

Б. Начин На Плащане:

НАБИРАТЕЛНИ от онлайн магазин и T / T разположение.

C. За Доставка:

Всички парцели ще бъдат изпратени чрез Ali Online Логистика, включително DHL, UPS, TNT, EMS, FEDEX, TOLL и т.н., Така че ние избираме по-икономично експресни услуги за вас, може би това не е същото с вашите избрания Експресна услуга. Ние не поемаме отговорност за тази друга експресна услуга! Ако имате някакъв специален заявка, моля, свържете се с нашия мениджър по търговията с услуги ID: cn901648564. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви предложим най-добрата услуга, бързо и ще ви даде номер за проследяване.

Г. Цветна Толерантност:

На всички снимки сме направили сами. И нашият фотограф се опитал да направи всичко възможно, за да запази естествения цвят на продукта. Но ние все още не можем да гарантираме 100% същото. Ако не може да приеме никаква цветова допускане, моля не купувайте! Ние не вземете никаква отговорност за възпроизвеждане на цветовете поради причини снимка!

Т.е. За Нас:

Sunrise Cospack Limited предоставя богат избор на опаковки за продукти за грижа за кожата и козметичната индустрия от 2009 г., включително бутилки с безвоздушным помпа, пластмасови козметични кутии, бутилки с козметични помпа, опаковки за мъгла, алуминиеви бутилки и кутии, контейнери за продукти за нокти и така нататък, което е най-доброто решение за вашите нужди в опаковката. Предлагаме също и индивидуално на мухъл, покриване на цвят и украса коприна-на екрана & горещо-штемпелевать & къс, за да осигури вашата завършени опаковки единственны и гениальны, и само принадлежим към вас! Този онлайн-магазин на акциите ще ви предложи малък опит за пазаруване.

F. често задавани въпроси:

Въпрос: Какъв е вашия продукт и техника ?

А: ние чрез инжекционный метод за леене и издухани формоване специализирани в производство, подгоняем различни пластмасови бутилки, пластмасови кутии, пластмасови контейнери, пластмасови тръби, козметична буркан, козметичен контейнер, козметична опаковка, бутилка спрей за мъгла,алуминиеви козметични бутилки и буркани, малка саксия сенки за очи, контейнер за нокти в различни материали, форма, цвят и размер.

Въпрос: Какво Си областта на приложение на продукта ?

А: нашите продукти са прикрепени към козметиката, грижа за кожата, косата, масло, течност, крем, спа-център на тялото, и т.н. космопроф и производството на продукти за лична хигиена.

В очакване на вашата заявка!

Етикети: козметичен контейнер, пластмасов козметични контейнер, проби от козметични бутилки, Евтин козметичен контейнер, Висококачествен пластмасов козметични контейнер, Китай проба козметика опарникы доставчици
Тегло На Опаковката 5.0kg (11.02lb.)
Тип На Блока лот (100 бр./лот)
Размер На Опаковката 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Тип Елемент Бутилки За Многократна Употреба
Размер 5g

Напишете отзив

Свързани продукти