Разпродажба

23.19лв.

28.28лв.

4CH 12V rf home automation remote control switch315mhz 433MHZ transmitter and recevier wireless switch Radio smart home control

Добавяне на отзив

Характеристика Описание На Продукта:

* Безжично управление, лесен за инсталиране

* Контролни светлини, мотори, вентилатори, електрически врати / брави / на прозорци / щори / коли или други уреди с DC12V..

* Можете да включите/изключите приемника с предавател (дистанционно управление) от всяко място на безопасно разстояние; безжични радиочестотни сигнал може да преминава през стени, подове и врати.

· Този превключвател може да се научат различни кодирующие дистанционно управление (например, 2262,1527 и др.)

· Един / няколко предаватели могат да управляват една / множество приемници едновременно.

· Ако използвате два или повече приемници на едно място, можете да ги инсталирате с различни кодове. Ако използвате многокнопочный предавател, можете да управлявате контролер с помощта на различни бутони, те не се влияят един на друг.

* Работна честота: 315 mhz / 433 Mhz

* Безжичен прием контролер, с висока поверителността, стабилни резултати, характерно с ниско потребление на енергия, линия на преход или набор от кодов ключ за кодиране.

За Приемника:

* Номер на модел: AK-RK04S-12

* Канал: 4 CH

Радиочастота:315 mhz/433 Mhz

Работно напрежение: DC12V

Вид работа: незабавен (jog) защелкивающийся (inter-lock) превключвател (self-lock)

· Тип на кодиране: модул за обучение код

· Максималният работен ток: 10А

* Изход Режим: без изход за напрежение(наричан още пинов изход)

· Стъпка надолу подход: устойчивост-капацитет (RC)

За Работното път / пътища на изхода:

* Почивен ден работно начин за обучение на кодовому переключателю-разходка, самоблокировка, заключване на промяна чрез запояване или скок капачка.

Незабавен/ разходка-натиснете и задръжте - > ВКЛ.; отпуснете - > > изключено.

* Switch / самоблокировка-кликнете - > ВКЛ.; натиснете още веднъж - > > изключено.·

Защелкивается / locks-кликнете - > ВКЛ.; натиснете друг бутон - > > Изключено.

За Предавателя:

* Номер на модел: AK-HD-4

* Бутони:4 Бутона

· Работно напрежение: DC12V (батерия 23A 12V*1 )

* Работна честота :315/433 Mhz

* Разстояние на дистанционното управление: 50-200m

* Зашифруйте: Фикчированный код чрез паять

За метода на обучение и почистване информация:

· Модул за обучение код: натиснете клавиша за обучение, това означава, че администраторът въвежда в състояние на обучение, когато индикаторът изгасне, след това, моля, кликнете на всички бутони на дистанционното управление за предаване на сигнали, индикатор ще започне да мига в продължение на 3 пъти през 1 секунда, а след това се възстанови до нормалното състояние, което означава, че успешното изучаване.

· След натискане на никакви бутони на дистанционното управление за предаване на сигнала индикатор не мигал, след 10 секунди той все още се възстановява до нормалното състояние, но това изследване безуспешно.

Clearning code: Задръжте натиснат бутона за обучение на около 8 секунди, индикаторът е от включване до изключване, след това натиснете на дистанционното управление на приемника не работи, това означава, че clearning code преуспял.

Да се обърне внимание:

· Създаване на изходен път по подразбиране-заключване; Ако имате нужда от друг изходен път, вие можете да оставите съобщение, за да го промените за вас преди доставка.

· Ето и 4-канален превключвател с 4-бутон на дистанционното управление .можете да изберете работа път като имате нужда, ние предлагаме най-доброто за да изберете отключи, след това бутоните могат да се използват.

* Теоретични разстоянието е 100 м, които трябва да бъдат експлоатирани на открито поле; никакви бариери и никакъв шум. Въпреки това в реалния работата му пречат на дърветата, стени или други препятствия, или пречат на други сигнали. Така че действителното разстояние не може да достигне 100 метра. Ако ви е нужен по-дълъг обхват, Моля, изберете друга серия от дистанционното управление, например на 1000 м/3000 фута; или можете да добавите външна удлинительную антена или транспондер на приемника, за да разшири обхвата.

Етикети: домашен прекъсвач, ключ за управление, автоматизация на ключове, Евтин домашен прекъсвач, Висок клас ключ за управление, Китай доставчици на автоматизация на ключове
Тегло На Опаковката 0.35kg (0.77lb.)
Размер На Опаковката 15cm x 13cm x 10cm (5.91in x 5.12in x 3.94in)
Тип На Блока Комплект
Тип На Ключа дистанционно управление
документ ССС
Тип Елемент Ключове
Номер На Модела 12V-4
Гаранция Китай
Характеристики Високо качество

Напишете отзив

Свързани продукти