Разпродажба

14.14лв.

17.68лв.

220V 1CH 10A RF Wireless Remote Control Switch System Receiver&Transmitter Обучение Code output state is adjusted

Добавяне на отзив

220V 10A 1CH безжична система за дистанционно управление. (1 предавател и приемник )

Работно напрежение: AC220V

Канал: 1CH

Работна честота : 315 mhz/433МЖ

моля, обърнете внимание , че това е в комплекта , направили сме го да работят заедно, преди ние ще ви изпратим имейл, така че не трябва да се грижи за това, че честотата на те .само този, който купува приемник или предавател сам, той трябва да се грижи за честотата, за да се поберат .

Чувствителност на приемника:: - 105 db

Работна температура : -40\ 'C - +80\' C

Изходния път : миг премина защелкивается регулируем

Вид код: код модул за обучение

Размер: 50 * 30 * 18 мм

работно / изходен път:

Разходка / без капаче: натиснете един бутон работи / с ВКЛ. разхлабете пръст на същата бутона Stop / изкл .един превключвател на каналите се нуждаят от един бутон на дистанционно управление

Self-заключване / Self-Latched: натиснете един бутон в рамките на един час работи / с ВКЛ. натиснете същия бутон още веднъж-стоп./изкл .(един ключ канали се нуждае от един бутон на дистанционно управление

Inter-lock /защелкивается : натиснете един бутон-работи/с ВКЛ., натиснете друг бутон-стоп./изкл . ( един канал switchneed 2 бутона за дистанционно управление

Моля, обърнете внимание, че :

ето дистанционно управление с бутони 2*1CH и 1*2 .можете да изберете целия работен начин, който можете да изберете ,по-добре изберете джогинг или самоблокировку, така че всички бутони са били използвани .

Моля кажете ни работа път, който искате, след като сте го закупили , ако не сте професионален човек, тогава ние сме задали да работи път като вашето изискване преди ние кораб .

Моля, уведомете ни, какво е изходното състояние искате да получите след пускането на поръчката. или ние ще ви изпратим по подразбиране " незабавен (разходка)".

можете да го промените хлътва, заварени запояване

Метод на обучение и премахване на

1.в контролния панел докосване на превключвателя има бутон за обучение, която се използва за проучване и премахване на код.

2. Натиснете и задръжте бутона за обучение в продължение на три секунди.Когато индикаторът мига, влизаме в състояние на обучение. Натиснете произволен клавиш на дистанционното управление, за да испустить сигнал, светлина мига два пъти и се изключва .Това означава, че вие се учите на това успешно.

3. той може да научите повече от 12 бр 2262 или 1527 чип с различни код безжично дистанционно управление.

4. Премахване на метода на дистанционното управление: задръжте натиснат бутона за обучение на около 8 секунди, led ще светне до изключване, а след това кода, който сте научили по-рано, ще бъде изтрит.

.

Дистанционно управление (предавател)

дистанционно управление:

Работно напрежение: DC12V

Работен ток: 30 мА

Работна честота: 266-433 Mhz

Частотное разстояние: 50-200 м

( моля, обърнете внимание , че това е идеалното разстояние, без никаква намеса на блока и сигнала, тя ще расте и да падне с около 10% до 50% с намеса на блока и сигнала ).

пакет са включени:

1 * приемник

1 * предавател

Етикети: Безжичен ключ за управление на 220V, 1CH rf 220v, сайтът приемник ключ, Евтин безжичен ключ за управление на 220v, Высокомарочный 1CH rf 220v, Китай приемник управляван превключвател на доставчици
Тип На Блока парче
Тегло На Опаковката 0.15kg (0.33lb.)
Размер На Опаковката 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Гаранция NO
Характеристики Високо качество
документ ССС
Номер На Модела аоке
Тип Елемент Ключове
Тип На Ключа дистанционно управление

Напишете отзив

Свързани продукти