Разпродажба

661.58лв.

735.09лв.

Тестер сцепление на бутона серия ABQ ABQ-A

Добавяне на отзив

Тестер сцепление на бутона серия ABQ ABQ-A

Въведение:

Тестер бутоните настройва за NK, HF двухтактного сензор и специално gigha. Е Предназначен за измерване на силата на затягане копчета или разрушителната сила да се отказват от дрехи. Откриване на фиксирани сила на бутоните е много важен стандарт. Особено в ранна детска възраст и детски дрехи, дизайн и производство са най-важни. Той се нуждае от инструменти сила, за да се отбележи измерване на мощността на неподвижни декоративни бутона.

Целта тестери на бутоните ABQ се състои в това, да се определи отговорността на производителите на облекла за това да е бутон и бутон, както и определен предмет могат да бъдат правилно закрепени в облеклото, предотвратяване на копчета и т.н., отделени от дрехи, за да направи вероятността от опасни поглъщането на детето. Така че цялата шевна пуговица и фиксирана декоративна пуговица(цялата може да бъде поставен в измерване на малки предмети) изискват за откриване на тестер копчета.

Функция:

1.метод на изпитване този уред се използва за измерване на копчета и дрехи за изпитване на вертикално напрежение, а на бутоните и копчетата не трябва да се изтегли от дрехи.

2. Този метод изисква спецификация на шиене копчета е в съответствие със стандарт производител на копчета.

3.Този метод за изпитване се използва, за да се установи целесъобразността в различна околна среда, така, както и всички видове на различни бутони и планината тавър, за да се направи сравнение.

4. Този стандарт може да съдържа опасни материали, обзавеждане. Но ние не сме списък с всички възможни проблеми с безопасността при употреба в рамките на стандарта. Така че стандартната отговорност на потребителя е да се създадат правила, съответстващи на безопасност и здраве при работа и определяне на съответните правила Преди употреба.

5. всички бутони трябва да се шият плътно веригата, изработени от плат.

6.в съответствие с изискванията на теста, Когато максималният размер на бутоните за по-голям или по-малък/равен на 6 мм, бутони трябва да наследи опъване на 90 H или 50 H съответно.

Отличава голям низкопробной платформа, добра стабилностью, подходяща за вътрешен тест на таблицата. Вита предаване и точно измерване на главата се движат, странична натоварване на ръкохватката, проста и стабилна работа. Стандартната конфигурация низкопробной платформа, може да се движат наоколо, удобен за точно зажимать. На тази машина можете да инсталирате на маса (на платформата), и да направи рамка за по-стабилизирани. Размер: 260мм×360мм×700мм. Пътуване: 180 mm. Номинален товар: 500N. Снимка на продукта:

Етикети: тестер за 12V, поставка за копчета, тестер за лаптоп, Евтини тестер за 12v, Висококачествена поставка за бутони, Китай тестер лаптоп доставчици
Тип На Блока парче
Тегло На Опаковката 37.0kg (81.57lb.)
Размер На Опаковката 91cm x 43cm x 32cm (35.83in x 16.93in x 12.60in)
Номер На Модела ABQ-A
Използването на Машина За Изпитване На Опън
силата на Електронен
Склад ДА
Направи си Сам пособия Електрически
търговска марка Aliyiqi

Напишете отзив

Свързани продукти